Bokskog

BOKSKOG 2021


Pesten härjar fortfarande i Midgård, men Bokskogen blir av i år igen!


Vi i Angmar har fördelen att vår sommarfestlighet utspelar sig utomhus, och har då lite andra möjligheter att samla oss!


Vi håller oss hela tiden underrättade om restriktionerna som finns, och om vi tar hänsyn till hur det fungerade förra Bokskogen och att vi kan hålla samma typ av sammankomst i år anser vi att vi kan hålla en Bokskog i år igen. Detta under förutsättning att den tillfälliga pandemilagen inte hindrar oss, vilket den inte verkar göra när detta skrivs.


Vi kommer såklart att hålla oss à jour med myndigheters restriktioner och föreskrifter.


Det kommer att finnas tillgänglighet till inomhusplatser under årets Bokskog, men vi ber folk som kan tälta att gärna göra det för att göra det "luftigare" inne i huset och minimera smittorisken. Dock så kommer vi att sprida ut sovplatserna under hela stugan så mycket som möjligt. 

Möjlighet till att hålla en god hygien finns i stugan, och vi kommer att ha partytälten uppe för att kunna hålla oss ute i den friska luften så mycket som möjligt. 


Om vi alla hjälps åt, och gör som vi gjort sedan pandemin började med att hålla god hygien, stanna hemma när vi är sjuka så tror vi att årets Bokskog kommer att bli lika rolig och smittfri som förra året!

Bokskogen hålls den 23-25:e juli 2021, detaljer med hålltider och liknande kommer. 


Priset är 650 kr för medlemmar av Tolkiensällskap, 700 kr för utomstående.


priset ingår kvällsmat fredag; frukost, lunch och bankett lördag; frukost söndag.

Vi ser helst att alla anmäler sig så snart som möjligt.


Vi behöver veta att folk kan komma om vi skall kunna avgöra om det finns möjlighet att organisera en bokskog och planera att ekonomin håller.

Efter att du är anmäld så har du fram till den 1:a juli att avboka din närvaro, oavsett skäl genom att kontakta bokskogen@angmar.nu .


Vi kommer även att vara flexibla om det skulle vara att man blir sjuk i samband med att Bokskogen börjar.


Betalning skall göras till plusgiro 583131-8.


eller gå till https://forms.gle/XnTdcSpbzjTjXD4Z7 och fyll i!